Home » Karate edzések, kezdőknek és haladóknak, 5-99 éves korig a XI. kerületben

Karate edzések, kezdőknek és haladóknak, 5-99 éves korig a XI. kerületben

Sportoltasd a gyermekedet, nagy lépést teszel azért, hogy egészséges,

boldog, kiegyensúlyozott gyermek- és felnőttkort biztosíts neki, ehhez pedig a legjobb választás a KARATE!

Miért a Koroibosz Karate egyesületben van a gyermeked a legjobb helyen?

 • Büszkén mondhatjuk, hogy hazánkban miénk az egyik legeredményesebb egyesület és nemzetközi szinten is sikeresek a sportolóink
 • Vezetőedzőnk egyben a magyar válogatott korosztályos edzője is!
 • 20 éves múlttal és több ezer gyerekkel való sporttapasztalattal rendelkezünk az 5éves korosztálytól egészen a felnőtt korig.
 • Az elérhető legkorszerűbb edzésmódszereket és eszközöket alkalmazzuk, a XI kerület egyik legkorszerűbb, központi spotlétesítményében tartjuk az edzéseinket.
 • Barátságos, családias, de egyben tökéletesen biztonságos edzésfeltételeket biztosítunk a gyerekeknek.
 • A gyerekek között életkortól függetlenül nagy az összetartozás, olyan csapat vagyunk, akikhez nagyon jó tartozni.
 • Nyáron és az iskolai szünetekben, folyamatosan táborokat tartunk, hogy a gyerekek ne essenek ki a ritmusból, illetve a szülőknek legyen egy kis segítség
 • Edzéseket a XI. kerület 3 pontján tartunk, hogy a szülőknek megkönnyítsük az elérhetőséget.
  Központi Edzőterem: Gabányi László sportcsarnok (1116 Hauszmann Alajos utca 5.)
  Farkasréti általános iskola (1112 Érdi út 2.)
  Domokos Pál Péter általános iskola (1119 Sopron út 50.)

14 bizonyított tény, ami a sportok királyává teszi ezt a harcművészetet:

A karate segít gyermekednek átlépni a saját határain!
Ez felnőttként sem egyszerű, de ha ezt már gyermekkorban megtanulja, az csodálatos adomány 

1.  ÉLETRE NEVEL


A gyermeked megtanulja kezelni a sikereket és feldolgozni a kudarcokat.
Te felnőttként már jól tudod, hogy ez nem is olyan egyszerű.

2.  ÖNBIZALOM, MAGABIZTOSSÁG


Önbizalmat és magabiztosságot ad a gyerekeknek, segít megérezni a saját erejüket, ráadásul arra tanítja őket, hogy amennyiben lehetséges, el kell kerülni az összecsapást utcai környezetben.

 

BEJELENTKEZEM INGYENES PRÓBAEDZÉSRE›››

 

3. MOTIVÁCIÓ, MÉRHETŐ FEJLŐDÉS


Folyamatos motivációt ad a gyermekeknek, a fejlődés pedig mérhető és látható. Azoknak a gyerekeknek is, akik nem szeretnek versenyezni, a karate öv-rendszere folyamatos visszajelzést ad az elért eredményeikről, a fejlődésükről, és motiválja őket, hogy megszerezzék a következő övet, fokozatot. A versenyszelleműek értelemszerűen az érmeket gyűjtögethetik majd az övek mellé.

4.ÉLSPORT AMI NEM VESZI EL A GYERMEKKORT


Élsport, az élsportok gyermekkort szétromboló hatásai nélkül. Heti 2-3 komoly edzéssel gyermeked már versenyszinten is sikeres tud lenni. A karate ma már olimpiai sportág!

5. SZÓRAKOZTAT, PROBLÉMAMEGOLDÁSRA TANÍT


A karate szórakoztató! Nagyon kevés benne a monotonitás, és sok a probléma megoldás az ellenfél játékos, tudatos legyőzése érdekében. A kicsiknél az edzéseket játékkal egészítjük ki, ezzel is segítve az edzésre indulást!

BEJELENTKEZEM INGYENES PRÓBAEDZÉSRE›››

 

6. KIEMELKEDŐ MOZGÁSKULTÚRA ÉS KOORDINÁCIÓ


Nagyságrendekkel javítja a gyermeked mozgáskultúráját, koordinációs képességét és reakcióidejét. A karatéban a gyerekek bonyolult mozgásformákat, összetett gyakorlatokat sajátítanak el, melyeket a helyzetnek megfelelően kell alkalmazniuk a pillanat tört része alatt eldöntve, hogy éppen mit kell csinálni. Ez az abszolút testkontroll mellett a gondolkodás, a döntés felgyorsulását is eredményezi, éppen ezért a karatézó gyermekek más sportokban hihetetlen könnyedséggel és nagyon eredményesen tudnak részt venni.

7. RENDSZER SZEMLÉLET


Rendszert és rendszerszemléletet visz gyermeked életébe, a dolgokat megtanulja rendszerezni, a feladatokat részekre bontava megoldani.

8. ABSZOLULT BIZTONSÁG


Nem zsákmányolja ki a testet, abszolút biztonságos sportág. A gyerekek edzésterve az életkorukhoz és fejlettségükhöz megfelelően van kialakítva, a gyerekek nem edzenek súlyzókkal, nem végeznek olyan feladatokat, amik extrém megterhelést okoznának a fejlődő ízületeknek. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk bemelegítésre, ezzel minimálisra csökkenjük a sérülésveszélyt, illetve elképesztő rugalmasságot fejlesztünk. A folyamatos sportorvosi vizsgálatok segítségével a nem látható problémák is könnyen kiszűrődhetnek.

9.MEGFIZETHETŐ SPORT


Bárki számára elérhető, megfizethető sport. Sajnos ma ez is egy fontos szempont, de szerencsére a karate a legolcsóbban művelhető sportágak közé tartozik, persze ha van kedved itt is össze lehet vásárolni egy csomó mindent, de nincs szükség rá. A kezdőknek csak egy tornafelszerelésre van szüksége, még cipő sem kell, aztán szép karácsonyi vagy szülinapi ajándék lehet egy karate ruha, ha a gyerek az elvárásaidnak megfelel.

BEJELENTKEZEM INGYENES PRÓBAEDZÉSRE›››

 

10. NEM DISZKRIMINÁL


A karate nem diszkriminál, a gyerekek fejlettségüktől és edzettségi szintjüknek megfelelően kerülnek csoportokba. Így mind az edzéseken, mind a versenyeken, vizsgákon a saját kategóriájukban lehetnek. Annyira jól működik ez a rendszer, hogy a sérülten született gyerekek is megtalálják a helyüket a karatéban, a saját szintjükön Ők is sikeresek tudnak lenni és hatalmasat tudnak fejlődni.

11. BÁRMIKOR ELKEZDHETŐ


Bármikor elkezdhető, talán ezért is az egyik legnépszerűbb sport a világon. Magyarországon például a második legnagyobb tömegbázissal rendelkező sport a foci után. Ennyi ember nem tévedhet. A klasszikus élsportokkal szemben, akkor is lehet a gyerek sikeres, ha nem 4 éves korában kezdi el művelni ezt a sportot. Igazából bármikor érdemes elkezdeni, 4-től 98 éves korig.

12. STABIL PONT


A karate egy életen át elkíséri a gyereke és kapaszkodót nyújt a nehéz pillanatokban. Nagyon sokan 50-60 évesen is rendszeresen gyakorolják a karatét, a sportból életmód lesz az évek során!

 

13. MEGÉLNI A PILLANATOT 


A karate megtanítja a gyermeked megélni a pillanatot, amit ma a számítógépek és telefonok által uralt világban egyre ritkábban tesz meg az ember.

14. ÉLETRE SZÓLÓ KAPCSOLATOK


Életre szóló kapcsolatokhoz juttatja a gyermekedet. Ezt a sportot a legkülönfélébb emberek művelik. Akinek van kedve versenyezni, a karate segítségével a világ számtalan pontjára eljuthat, és azon kívül, hogy a gyerekek megszokják, hogy az egész világ a „játszóterük”, életre szóló barátságokat alakítanak ki a külföldi karatékkákkal.

 

Mit kell tenned, hogy elindítsd gyermekedet ezen a szuper úton?

Jelentkezz be ingyenes próbaedzésünkre most!

Hívj minket most +36205957495

vagy jelentkezz be online!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, nyomj rá az elküldöm gombra, egy válaszban elküldjük a legközelebbi ingyenes próbaedzés időpontját, ahol gyermeked minden kötelezettség nélkül kipróbálhatja ezt a sportot!
Természetesen itt választ kapsz a minden kérdésedre!

ONLINE BEJELENTKEZÉS INGYENES PRÓBAEDZÉSRE